Groenhorst verandert in Aeres!

In augustus 2017 krijgen alle scholen van Groenhorst een nieuwe naam: Aeres VMBO of Aeres MBO.

De reden voor de naamswijziging is een logische stap. Groenhorst is onderdeel van Aeres en werkt al jaren samen met de andere kennisinstellingen binnen de Aeres groep. Dat maakt Aeres ook uniek: je vindt er alle opleidingsniveaus, van praktijkonderwijs tot hbo, van commerciële cursussen tot payrolling. Het is tijd om te laten zien dat we bij elkaar horen. 

Uniek
Iedere Groenhorst school is uniek en heeft eigen bijzondere kenmerken. Dat unieke blijft en wordt zelfs versterkt. Ons groene onderwijs is kleinschalig en sfeervol. Het vmbo groen kenmerkt zich door aandacht voor de individuele leerling. Als leerling krijg je een sterke basis en het vertrouwen om door te groeien.

Duurzaam
Ons mbo onderwijs legt de basis voor een duurzame maatschappij. Bedrijven en organisaties (nationaal én internationaal) zitten te springen om talenten die verantwoord kunnen werken en groene innovatie, groene creativiteit, groene techniek en duurzaamheid vanzelfsprekend vinden. Mensen opleiden vanuit die basisgedachte, dat is wat Groenhorst en Aeres drijft. De slogan van Aeres is: Talent voor groei.

Filmpjes
Over de naamswijziging zijn twee filmpjes gemaakt: 1 voor het vmbo en 1 voor het mbo. Wat vinden onze leerlingen en studenten van de nieuwe naam en kunnen ze de naam Aeres goed uitspreken? We vroegen het hen op school. Klik op de linkjes om de filmpjes te bekijken.

Filmpje Aeres VMBO

Filmpje Aeres MBO