Groenhorst Velp

Groenhorst Velp staat weer even in de steigers. In het laatste half jaar van 2016 wordt het gebouw gereedgemaakt voor de toekomst, zodat de vmbo-leerlingen zich in alle leerwegen persoonlijk sterk kunnen ontwikkelen, doorstromen naar alle mbo's en met plezier terugkijken op hun middelbare schooltijd. Mbo'ers kunnen zich professionaliseren in groene en creatieve vakrichtingen.

Groenhorst Velp krijgt een nieuwe naam! Vanaf augustus 2017 heten we Aeres VMBO Velp en Aeres MBO Velp. Lees het hele verhaal.

Naar het voortgezet onderwijs

Wordt Groenhorst Velp jouw nieuwe school? Klik hier voor de vmbo pagina! In een veilige, uitdagende en groene omgeving kun je de basisberoepsgerichte -, kaderberoeps-gerichte - of gemengde leerweg (met eventueel TL diploma) volgen.

Professional in je vak

Droom jij van een toekomst als hovenier, bloemist, stylist, plantenteler of dierverzorger? Wil je graag werken met je handen of ben je creatief? Wij leiden je graag op tot professionele vakman of vakvrouw. Ons mbo bied je ondernemend en op de praktijkgericht onderwijs.    

Roosters Studenten/leerlingen

Check je rooster via onderstaande link!
Zorg dat je het goede tabblad rechts bovenin hebt aangeklikt.

Daaronder een link rechtstreeks naar zinvolle informatie over cijfers, bpv e.d.

Social Media en de School App

Facebook voor foto's en Tweet met ons mee op Twitter. Download de Groenhorst App zoek in Google play/app store naar 'school xm', download de app en vul eenmalig de toegangscode 577644 in.
Windows telefoons kunnen via onderstaande link in de schoolapp

Skills Heroes en Talent

Ook in 2016 gaan we voor de prijzen bij Skills Heroes voor mbo en Skills Talents voor vmbo. Bij Tuinaanleg MBO zijn Niek en Steffen tweede geworden van Nederland en Carmen heeft het Goud behaald! Nieuwsgierig? Neem een kijkje!

Inschrijven voor DFA

Informatie over de Vakopleiding Bloemsierkunst voor volwassenen treft u aan als u onderstaande knop volgt.
Op 12 september is de eerste les weer. U kunt u via dit aanmeldingsformulier inschrijven.
  • Nieuws

    Groenhorst verandert in Aeres!

    In augustus 2017 krijgen alle scholen van Groenhorst een nieuwe naam: Aeres VMBO of Aeres MBO.
  • Van harte welkom

  • Contact

    Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of moet je je ziek melden? Neem gerust contact op.