Groenhorst Velp

Het is zover! Groenhorst Velp is klaar voor de toekomst. Vanaf januari 2017 nemen we ons vernieuwde gebouw volledig in gebruik, zodat de vmbo-leerlingen zich in alle leerwegen persoonlijk sterk kunnen ontwikkelen, doorstromen naar alle mbo's en met plezier terugkijken op hun middelbare schooltijd. Mbo'ers kunnen zich professionaliseren in groene en creatieve vakrichtingen.

Vanaf augustus 2017 heten we Aeres VMBO Velp en Aeres MBO Velp. 

Naar het voortgezet onderwijs

Wordt Groenhorst Velp jouw nieuwe school? Klik hier voor de vmbo pagina! In een veilige, uitdagende en groene omgeving kun je de basisberoepsgerichte -, kaderberoeps-gerichte - of gemengde leerweg (met eventueel TL diploma) volgen.

Professional in je vak

Droom jij van een toekomst als hovenier, bloemist, stylist, plantenteler of dierverzorger? Wil je graag werken met je handen of ben je creatief? Wij leiden je graag op tot professionele vakman of vakvrouw. Ons mbo bied je ondernemend en op de praktijkgericht onderwijs.    

Roosters Studenten/leerlingen

Check je rooster via onderstaande link!
Zorg dat je het goede tabblad rechts bovenin hebt aangeklikt.

Daaronder een link rechtstreeks naar zinvolle informatie over cijfers, bpv e.d.

Social Media en de School App

Facebook voor foto's en Tweet met ons mee op Twitter. Download de Groenhorst App zoek in Google play/app store naar 'school xm', download de app en vul eenmalig de toegangscode 577644 in.
Windows telefoons kunnen via onderstaande link in de schoolapp

Open dagen VMBO 2017

De vmbo open dagen waren zeer succesvol in januari. Zo succesvol dat de 120 plaatsen die er voor klas 1 in het schooljaar 2017-2018 zijn, vol zaten op 17 februari. Er is een wachtlijst aangelegd voor het vmbo.

Open dagen MBO 2017

Word jij onze nieuwe kampioen?!

Dinsdag 16 mei a.s. ben je van harte welkom tussen 17.00-20.00 uur op ons groen/creatieve mbo.

  • Nieuws

    Expositie Bloemsierkunst en Festival Goed Groen - 1 juni a.s

    Iedereen is welkom op donderdag 1 juni 2017 voor een bezoek aan de Eindexpositie Bloemsierkunst van onze studenten en het Festival Goed Groen waarmee we de opening vieren van ons vernieuwde schoolgebouw
  • Van harte welkom

  • Contact

    Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of moet je je ziek melden? Neem gerust contact op.