Groenhorst Nijkerk

Groenhorst Nijkerk is een kleine school met veel sfeer. We hebben vmbo en mbo. Uit de wijde omgeving komen leerlingen naar onze school. We helpen je bij het ontdekken van je talenten en de ontplooiing ervan. De sfeer op school is ongedwongen: leerlingen en docenten kennen elkaar. 

Ben je een slimme 'doener' en hou je van natuur, dier en plant? Dan kun je de bijzondere leerweg 'het Groene Lyceum' volgen: versneld vmbo & mbo. Maar kom eerst gerust eens kijken, je bent van harte welkom.

Formulieren ouderbijdragen

Via onderstaande link kunt u de ouderbijdrage formulieren per leerjaar vinden. Ook vindt u hier het reglement voor het dienstenformulier.

Leren bij Groenhorst

We zijn een groene school met ongeveer vierhonderd leerlingen. Dieren en planten maken onderdeel uit van het dagelijkse schoolleven. Leerlingen vinden die afwisseling fijn en voelen zich snel thuis. 

Mbo opleidingen

Ben je op zoek naar een goede mbo opleiding in de groene sector? In Nijkerk hebben we een klein, goed mbo. Kom je een keer kennis maken? 


Van harte welkom!

Extra inschrijfavond MBO

Jij bent van harte welkom op donderdag 16 juni tussen 19.00 en 21.00 uur. 

Onze school ligt aan de Luxoolseweg 1 in Nijkerk.

Marinske nieuwe gezicht Migrainefonds

Het Migrainefonds heeft onlangs Marinske gekozen tot één van haar gezichten. Lees hier haar verhaal. 

Nijkerk eco schools

Groenhorst Nijkerk werkt hard aan het behalen van het Eco Schools keurmerk. Vanaf deze plaats zullen informatie geven over de activiteiten die verband houden met het behalen van dit keurmerk.
  • Nieuws

    Groenhorst Nijkerk gaat voor duurzaam

    Vorige week ontving Groenhorst Nijkerk het bronzen certificaat van Eco-schools. Met dit certificaat is een verdere stap gezet in het duurzaam maken van de school en schoolomgeving en komt het behalen van het officiële keurmerk dichterbij.
  • Contactgegevens

    Wil je een afspraak maken, informatie opvragen, een keer langskomen of moet je je ziek melden? Neem gerust contact op.
  • Gezellige, kleine scholen