Groenhorst Nijkerk

Groenhorst Nijkerk is een kleine school met veel sfeer. We hebben vmbo en mbo. Uit de wijde omgeving komen leerlingen naar onze school. We helpen je bij het ontdekken van je talenten en de ontplooiing ervan. 

Ben je een slimme 'doener' en hou je van natuur, dier en plant? Kom dan gerust eens kijken, je bent van harte welkom.

Groenhorst Nijkerk krijgt een nieuwe naam! Vanaf augustus 2017 heten we Aeres VMBO Nijkerk en Aeres MBO Nijkerk. Lees het hele verhaal. 

Nijkerk bloemenverkoop

Zaterdag 22 april, is er weer een grote plantenverkoop bij Groenhorst Nijkerk. Dit vindt plaats tussen 10.00 en 14.00 uur. Er zijn diverse eenjarige planten en vaste planten te koop. Groei en bloei zal ook aanwezig zijn.

Tip: neem even een doosje mee.

Nijkerk eco schools

Groenhorst Nijkerk werkt hard aan het behalen van het Eco Schools keurmerk. Vanaf deze plaats zullen informatie geven over de activiteiten die verband houden met het behalen van dit keurmerk.

Leren bij Groenhorst

We zijn een groene school met ongeveer vierhonderd leerlingen. Dieren en planten maken onderdeel uit van het dagelijkse schoolleven. Leerlingen vinden die afwisseling fijn en voelen zich snel thuis. 

Mbo opleidingen

Ben je op zoek naar een goede mbo opleiding in de groene sector? In Nijkerk hebben we een klein, goed mbo. Kom je een keer kennis maken? 


  • Nieuws

    Groenhorst Nijkerk gaat voor duurzaam

    Vorige week ontving Groenhorst Nijkerk het bronzen certificaat van Eco-schools. Met dit certificaat is een verdere stap gezet in het duurzaam maken van de school en schoolomgeving en komt het behalen van het officiële keurmerk dichterbij.
  • Contactgegevens

    Wil je een afspraak maken, informatie opvragen, een keer langskomen of moet je je ziek melden? Neem gerust contact op.

  • Gezellige, kleine scholen