Groenhorst Nijkerk

Groenhorst Nijkerk is een kleine school met veel sfeer. We hebben vmbo en mbo. Uit de wijde omgeving komen leerlingen naar onze school. We helpen je bij het ontdekken van je talenten en de ontplooiing ervan. De sfeer op school is ongedwongen: leerlingen en docenten kennen elkaar.


Mbo opleidingen

Ben je op zoek naar een goede mbo opleiding in de groene sector? In Nijkerk hebben we een klein, goed mbo. Kom je een keer kennis maken? 


Leren bij Groenhorst

We zijn een groene school met ongeveer vierhonderd leerlingen. Dieren en planten maken onderdeel uit van het dagelijkse schoolleven. Leerlingen vinden die afwisseling fijn en voelen zich snel thuis. 

Het Groene Lyceum 

Kom jij van de basisschool? Kun je goed leren én vind je het leuk om tijdens je opleiding al te werken in de beroepspraktijk? Dan is het Groene Lyceum van Groenhorst echt iets voor jou.

Open dag Nijkerk

Zaterdag 31 januari van 10.00 tot 14.00 uur.

  • Nieuws

    Bezoek aan de kerk

    De 3e klassen gingen afgelopen maandag op excursie naar de Grote Kerk. Mevrouw van Steendelaar organiseerde deze activiteit voor het vak Godsdienst. Oud-collega Evert Garderenbroek gaf de leerlingen wat informatie .Kortjakje was op maandag dit keer dus niet ziek.
  • Contactgegevens

    Wil je een afspraak maken, informatie opvragen, een keer langskomen of moet je je ziek melden? Neem gerust contact op.
  • Gezellige, kleine scholen