Groenhorst Nijkerk

Groenhorst Nijkerk is een kleine school met veel sfeer. We hebben vmbo en mbo. Uit de wijde omgeving komen leerlingen naar onze school. We helpen je bij het ontdekken van je talenten en de ontplooiing ervan. De sfeer op school is ongedwongen: leerlingen en docenten kennen elkaar.

Mbo opleidingen

Ben je op zoek naar een goede mbo opleiding in de groene sector? In Nijkerk hebben we een klein, goed mbo. Kom je een keer kennis maken? 


Leren bij Groenhorst

We zijn een groene school met ongeveer vierhonderd leerlingen. Dieren en planten maken onderdeel uit van het dagelijkse schoolleven. Leerlingen vinden die afwisseling fijn en voelen zich snel thuis. 

Nijkerk bloemenverkoop

Zaterdag 25 april, is er weer een grote plantenverkoop bij Groenhorst Nijkerk. Dit vindt plaats tussen 10.00 en 14.00 uur. Er zijn diverse eenjarige planten en vaste planten te koop. Er zullen ook een aantal kraampjes staan, waar leerlingen allerlei dingen verkopen voor een goed doel. Groei en bloei zal ook aanwezig zijn. Tip: neem even een doosje mee.

Inloopavond Nijkerk Mbo

Kon je niet naar de Open dag komen? Op woensdag 22 april 2015 is er een extra mogelijkheid om onze school te bekijken. De school is tussen 19.00 en 21.00 uur open. Je bent van harte welkom!
  • Nieuws

    Dag van de Duitse taal

    De leerlingen van Groenhorst Nijkerk hebben afgelopen donderdag deelgenomen aan de dag van de Duitse taal.
  • Contactgegevens

    Wil je een afspraak maken, informatie opvragen, een keer langskomen of moet je je ziek melden? Neem gerust contact op.
  • Gezellige, kleine scholen