Groenhorst Nijkerk

Groenhorst Nijkerk is een kleine school met veel sfeer. We hebben vmbo en mbo. Uit de wijde omgeving komen leerlingen naar onze school. We helpen je bij het ontdekken van je talenten en de ontplooiing ervan. De sfeer op school is ongedwongen: leerlingen en docenten kennen elkaar.


Mbo opleidingen

Ben je op zoek naar een goede mbo opleiding in de groene sector? In Nijkerk hebben we een klein, goed mbo. Kom je een keer kennis maken? 


Leren bij Groenhorst

We zijn een groene school met ongeveer vierhonderd leerlingen. Dieren en planten maken onderdeel uit van het dagelijkse schoolleven. Leerlingen vinden die afwisseling fijn en voelen zich snel thuis. 

Het Groene Lyceum 

Kom jij van de basisschool? Kun je goed leren én vind je het leuk om tijdens je opleiding al te werken in de beroepspraktijk? Dan is het Groene Lyceum van Groenhorst echt iets voor jou.

Groenhorst Nijkerk bestaat 75 jaar

Hier kunt u zich aanmelden voor het 75 jarig jubileum van Groenhorst Nijkerk.

Open dag Nijkerk

Kon je niet naar het Open Huis komen? Op donderdag 4 maart 2015 is er een extra mogelijkheid om onze school te bekijken.
De school is tussen 19.00 en 21.00 uur open. Je bent van harte welkom met je ouders.
  • Nieuws

    Paardrijden op de sportdag

    Maandag 16 februari was er op Groenhorst Nijkerk een sportochtend voor klas 3, waarbij de leerlingen ook konden kiezen voor paardrijden.
  • Contactgegevens

    Wil je een afspraak maken, informatie opvragen, een keer langskomen of moet je je ziek melden? Neem gerust contact op.
  • Gezellige, kleine scholen