Groenhorst Nijkerk

Groenhorst Nijkerk is een kleine school met veel sfeer. We hebben vmbo en mbo. Uit de wijde omgeving komen leerlingen naar onze school. We helpen je bij het ontdekken van je talenten en de ontplooiing ervan. De sfeer op school is ongedwongen: leerlingen en docenten kennen elkaar.

Leren bij Groenhorst

We zijn een groene school met ongeveer vierhonderd leerlingen. Dieren en planten maken onderdeel uit van het dagelijkse schoolleven. Leerlingen vinden die afwisseling fijn en voelen zich snel thuis. 

Mbo opleidingen

Ben je op zoek naar een goede mbo opleiding in de groene sector? In Nijkerk hebben we een klein, goed mbo. Kom je een keer kennis maken? 


Nix 18

Tot nu toe heeft de school het roken van leerlingen vanaf klas 3 en 4 toegestaan op het schoolterrein als zij daarvoor toestemming hadden van de ouders. Vanaf nu is roken alleen toegestaan voor leerlingen en deelnemers van 18 jaar en ouder. Klik hieronder op de link voor de volledige brief die aan ouders van leerlingen en deelnemers is verstuurd.
  • Nieuws

    Diploma uitreiking Groenhorst Nijkerk

    Maandag 6 juli vond de diploma uitreiking voor het VMBO plaats. Er was dit jaar een 100% score, dus alle leerlingen konden hun diploma ophalen!
  • Contactgegevens

    Wil je een afspraak maken, informatie opvragen, een keer langskomen of moet je je ziek melden? Neem gerust contact op.
  • Gezellige, kleine scholen