Groenhorst Nijkerk

Groenhorst Nijkerk is een kleine school met veel sfeer. We hebben vmbo en mbo. Uit de wijde omgeving komen leerlingen naar onze school. We helpen je bij het ontdekken van je talenten en de ontplooiing ervan. De sfeer op school is ongedwongen: leerlingen en docenten kennen elkaar.

mbo opleidingen

Ben je op zoek naar een goede mbo opleiding in de groene sector? In Nijkerk hebben we een klein, goed mbo. Kom je een keer kennis maken? 


Leren bij Groenhorst

We zijn een groene school met ongeveer vierhonderd leerlingen. Dieren en planten maken onderdeel uit van het dagelijkse schoolleven. Leerlingen vinden die afwisseling fijn en voelen zich snel thuis. 

Het Groene Lyceum 

Kom jij van de basisschool? Kun je goed leren én vind je het leuk om tijdens je opleiding al te werken in de beroepspraktijk? Dan is het Groene Lyceum van Groenhorst echt iets voor jou.

  • Nieuws

    Nijkerkse tuinen van hoog niveau

    Nijkerk, 14 nov 2014 In een volle aula van Groenhorst Nijkerk werden op donderdag de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de mooiste voortuinen in de gemeente Nijkerk. Niet één maar negen voortuinen bleken het mooist.
  • Contactgegevens

    Wil je een afspraak maken, informatie opvragen, een keer langskomen of moet je je ziek melden? Neem gerust contact op.
  • Gezellige, kleine scholen