Groenhorst Maartensdijk

Groenhorst Maartensdijk is een leuke kleine school met veel sfeer. Ons vmbo is groen, dus naast de theorielessen werk je met dieren en groen. Ook met 'food' ga je aan de gang. Rond de school zijn prachtige tuinen waar we regelmatig opdrachten doen. De meeste kinderen vinden de afwisseling van theorie en praktijk op schooldagen fijn. In het laatste jaar kies je of je na je vmbo verder wilt met groen of juist iets anders gaat doen, het kan allebei. 

Groenhorst Maartensdijk krijgt een nieuwe naam! Vanaf augustus 2017 heten we Aeres VMBO Maartensdijk. Lees het hele verhaal. 

Open dagen VMBO 2017

De vmbo open dagen waren zeer succesvol in januari. Zo succesvol dat de 120 plaatsen die er voor klas 1 in het schooljaar 2017-2018 zijn, vol zaten op 17 februari. Er is een wachtlijst aangelegd voor het vmbo.

Samenwerkingsverband Maartensdijk

Ons passend onderwijs wordt geregeld in het samenwerkingsverband. Wilt u meer weten?

Hoe is het bij ons op school?

Vier leerlingen vertellen hoe zij de overgang van de basisschool naar onze school hebben ervaren. Weten hoe het bij ons is?

De Groenhorst-app

Altijd op de hoogte zijn van de roosterwijzigingen! Directe links naar webmail, rooster, cijfers en It's Learning. Download de gratis SCHOOLXM app in de playstore of app-store! code: 410068

Informatie groep 8

Zit je in groep 8 en heb je onze open dagen bezocht? We hopen dat je enthousiast bent geworden over onze school! Lees hier verder wat je moet doen om je in te schrijven.

Inzet, Veiligheid en Respect

Een paar jaar geleden zijn we gestart met de invoering van PBS. 
PBS is gericht op het versterken van gewenst gedrag en het zo veel mogelijk voorkomen van ongewenst gedrag.

Onze resultaten

Jij wilt een school waar je je snel thuisvoelt. Je ouders vinden het daarnaast belangrijk hoe de school presteert en bekend staat. Via 'Scholen op de Kaart' vinden jij en je ouders veelzijdige informatie over ons vmbo.

 • Je bent van harte welkom!

 • Nieuws

  Groenhorst Maartensdijk in finale Orange Carpet Awards

  Maartensdijk, 22 maart - Voor de achtste keer werden vandaag de Orange Carpet Awards (OCA) voor best practices in internationalisering uitgereikt door EP-Nuffic.
 • Is ons vmbo is voor jou?

  Is Groenhorst Maartensdijk de perfecte school voor jou? Kom dan langs op onze open dagen! Tot snel!

   

 • Lesrooster

  Heb je het eerste uur vrij? Is er een docent ziek en wil je weten of die les nog doorgaat? Kijk dan op de roosterpagina. Hier vind je basisroosters, praktijkroosters en roosterwijzigingen.

 • Its Learning

  Op Groenhorst Maartensdijk wordt het huiswerk genoteerd in een digitale leeromgeving: It's Learning.

  Elke leerling kan inloggen op It's Learning met de inloggegevens die verstrekt zijn.