Groenhorst Emmeloord

Emmeloord ligt midden tussen de groene akkers en weiden. Geen wonder dus, dat je juist hier uitstekende groene opleidingen vindt! Het vmbo van Groenhorst heeft alle leerwegen met een groen accent, en je kunt na je vmbo nog alle kanten op. 

Kies je voor het groene mbo, dan krijg je een gedegen vakopleiding in de richting melkveehouderij, akkerbouw, loonwerk & techniek, paardenhouderij, toegepaste biologie of hovenier. 

FacebookTwitter

Klik hier voor ons vmbo

Maak kennis met ons kleinschalig vmbo-groen en ontdek dat onze vmbo school net even anders is. Je bent van harte welkom om 19.00-21.00 uur.
Klik hier voor alle informatie. Klik hier voor ons mbo

Ben je op zoek naar een 'groene' mbo-opleiding? Bekijk hier ons aanbod van mbo opleidingen.


Mbo

Informatie Trekkerrijbewijs

Sinds 1 juli 2015 is het Trekkerrijbewijs verplicht. Hiervoor moet je examen afleggen bij het CBR. Het is helaas niet meer mogelijk om rij- of theorielessen bij Groenhorst of het Aeres Praktijkcentrum te volgen. Onze leerlingen krijgen wel de mogelijkheid hun rijvaardigheid te oefenen. Meer informatie vind je hier:

6e keer: Beste AOC

‘Het is een prachtige erkenning van de kwaliteit van ons groene mbo.’ Met die woorden reageert Truda Kruijer, algemeen directeur van Groenhorst, op de vermelding dat Groenhorst voor de 6e keer op rij door de Keuzegids mbo 2016 is uitgeroepen tot beste AOC.

  • Nieuws

    Groenhorst Emmeloord en CAH Vilentum organiseren Akkerbouw ontdekkingsdagen voor scholieren, kom jij ook?

    Heb jij passie voor de teelt van planten en alles wat daarbij komt kijken? En ben je toekomstig mbo of hbo’er? Kom dan naar onze ontdekkingsdagen!
  • 13 april 2016

  • Contact

    Hoe kunt u ons bereiken?