Groenhorst Emmeloord

Emmeloord ligt midden tussen de groene akkers en weiden. Geen wonder dus, dat je juist hier uitstekende groene opleidingen vindt! Het vmbo van Groenhorst heeft alle leerwegen met een groen accent, en je kunt na je vmbo nog alle kanten op. 

Kies je voor het groene mbo, dan krijg je een gedegen vakopleiding in de richting melkveehouderij, akkerbouw, loonwerk & techniek, paardenhouderij, toegepaste biologie of hovenier.

Klik hier voor ons vmbo

Maak kennis met ons kleinschalig vmbo-groen en ontdek dat onze vmbo school net even anders is. Je bent van harte welkom om 19.00-21.00 uur.
Klik hier voor alle informatie. Mbo

Ben je op zoek naar een 'groene' mbo-opleiding? Groenhorst Emmeloord biedt 6 opleidingen: Teelt en groene technologie, groene ruimte (hovenier) toegepaste biologie, melkveehouderij, loonwerk en techniek en paardenhouderij. Bekijk hier ons aanbod van mbo opleidingen.


Mbo

Praktijkonderwijs

Groenhorst college Praktijkonderwijs biedt een opleiding voor leerlingen die baat hebben bij een individuele aanpak. Ons onderwijs richt zich op wonen, werken, burgerschap en vrije tijd. We zijn niet zomaar een school, we doen alles wat binnen ons vermogen ligt om de leerling verder te brengen en het beste uit zichzelf te kunnen halen.

10% korting op trekkerrijbewijs

Bestuurders die na 30 juni 1999 zijn geboren, dan wel geen B-rijbewijs of trekkercertificaat jeugdigen hebben, moeten een T-rijbewijs halen voor het besturen van landbouwtrekkers en motorrijtuigen met beperkte snelheid. Ben je leerling Groenhorst, dan krijg je bij verkeersschool Attent 10% korting! 
 • Nieuws

  De Koningsaardappel gerooid door Groenhorst Emmeloord

  Vandaag zijn in Noordoostpolder nieuwe aardappelen geoogst. Het eerste kistje aardappelen uit de volle grond in Noordoostpolder gaat traditiegetrouw naar de keuken van het Koninklijk Huis.
 • Nieuws

  Diplomering Groenhorst Emmeloord goes America

  Na vier jaar hard leren was het deze week dan eindelijk tijd voor de uitreiking van het felbegeerde papiertje aan de gediplomeerden van Groenhorst Emmeloord. Een diploma-uitreiking in Amerikaanse stijl.
 • Contact

  Hoe kunt u ons bereiken?