Groenhorst Emmeloord

Emmeloord ligt midden tussen de groene akkers en weiden. Geen wonder dus, dat je juist hier uitstekende groene opleidingen vindt! Het vmbo van Groenhorst heeft alle leerwegen met een groen accent, en je kunt na je vmbo nog alle kanten op. 

Kies je voor het groene mbo, dan krijg je een gedegen vakopleiding in de richting melkveehouderij, akkerbouw, loonwerk & techniek, paardenhouderij, toegepaste biologie of hovenier.

Klik hier voor ons vmbo

Maak kennis met ons kleinschalig vmbo-groen en ontdek dat onze vmbo school net even anders is. Je bent van harte welkom om 19.00-21.00 uur.
Klik hier voor alle informatie. Mbo

Ben je op zoek naar een 'groene' mbo-opleiding? Groenhorst Emmeloord biedt 6 opleidingen: Teelt en groene technologie, groene ruimte (hovenier) toegepaste biologie, melkveehouderij, loonwerk en techniek en paardenhouderij. Bekijk hier ons aanbod van mbo opleidingen.


Mbo

10% korting op trekkerrijbewijs

Bestuurders die na 30 juni 1999 zijn geboren, dan wel geen B-rijbewijs of trekkercertificaat jeugdigen hebben, moeten een T-rijbewijs halen voor het besturen van landbouwtrekkers en motorrijtuigen met beperkte snelheid. Ben je leerling Groenhorst, dan krijg je 10% korting! 

6e keer: Beste AOC

‘Het is een prachtige erkenning van de kwaliteit van ons groene mbo.’ Met die woorden reageert Truda Kruijer, algemeen directeur van Groenhorst, op de vermelding dat Groenhorst voor de 6e keer op rij door de Keuzegids mbo 2016 is uitgeroepen tot beste AOC.

  • Nieuws

    Groenhorst Emmeloord: Waterput voor Ethiopië

    Vmbo’ers Marieke van Bruggen, Per Rienks en Sven Hecht zijn afgelopen voorjaar met een delegatie vanuit Groenhorst afgereisd naar Ethiopië. Voorafgaand aan de reis hebben ze geld ingezameld voor het slaan van een waterput. 
  • Dinsdag 7 juni 2016

  • Contact

    Hoe kunt u ons bereiken?