Groenhorst Ede

Op onze school kun je terecht voor 'groen onderwijs'. Kweek je eigen groente, verzorg de dieren, doe experimenten in de natuur, haal de oogst binnen en kook de sterren van de hemel. Je kunt hier een vmbo-diploma halen op alle leerwegen. 

Op het mbo bieden we opleidingen aan in Food, Toegepaste Biologie en Infragroen. 

Groenhorst Ede krijgt een nieuwe naam! Vanaf augustus 2017 heten we Aeres VMBO Ede en Aeres MBO Ede. Lees het hele verhaal.

Vmbo

Groenhorst Ede is een vmbo-groen school. Dat betekent dat je vanaf dag één te maken krijgt met groene praktijkvakken. Ontdek wat je allemaal gaat doen en leren.

Mbo

Zoek je een uitdagende mbo-opleiding op het gebied van Food, Toegepaste Biologie of Infragroen? In Ede vind je de opleiding die bij je past. Tijdens je opleiding maak je gebruik van moderne praktijkfaciliteiten en doe je veel ervaring op in de beroepspraktijk.

groen leefpark ginkgo

Groen Leefpark Ede

Groen Leefpark Ede is een onderdeel van de school. In dit park ontdek je op verschillende manieren wat 'groen' nu eigenlijk inhoudt. 

Keuzegids mbo 2017

In de Keuzegids Mbo 2017 staan de mbo-opleidingen van Groenhorst op de 2e plaats van Nederland. Al vele jaren staat Groenhorst in de Top 3 van beste AOC's van Nederland. Ons mbo onderwijs groeit niet alleen, maar is ook van constante kwaliteit.
 • Lesrooster

  Heb je het eerste uur vrij? Is er een docent ziek en wil je weten wie dat uur overneemt? Klik op de link hieronder en je weet het!

  Aanmeldingsformulier

  Ben je erachter gekomen dat Groenhorst Ede vmbo de perfecte school is voor jou? Meld je dan nu aan door hieronder het aanmeldingsformulier te downloaden.
 • Open dagen Ede

  Contact

  Zandlaan 31
  6717 LN Ede

  Tel 088 - 020 57 00

  .

  Vakantierooster 2016-2017

  Er zijn door het jaar heen een aantal vakanties en vrije dagen. Klik op de link hieronder voor een overzicht.


 • SportKnoopPunt

  Ga jij naar een school of opleiding op de KennisCampus Ede? Dan heb jij recht op de Sportkaart van het SportKnoopPunt. Wil je weten wat dat is en hoe het werk, klik dan op onderstaande link.

  Webmail

  Wil je graag op je schoolmail, maar weet je niet meer hoe je daar komt? Via de link hieronder ben je er met één klik!