Groenhorst Ede

Op onze school kun je terecht voor 'groen onderwijs'. Kweek je eigen groente, verzorg de dieren, doe experimenten in de natuur, haal de oogst binnen en kook de sterren van de hemel.

Leerlingen kunnen op onze school een vmbo-diploma halen op alle leerwegen. Op het mbo bieden we opleidingen in Food & Catering, Voedingsoperator, Voedingsspecialist, Toegepaste Biologie en InfraGroen aan.

Vmbo

Groenhorst Ede is een vmbo-groen school. Dat betekent dat je vanaf dag één te maken krijgt met groene praktijkvakken. Ontdek wat je allemaal gaat doen en leren.


groen leefpark

Groen Leefpark Ede

Groen Leefpark Ede is een onderdeel van de school. In dit park ontdekt jong en oud wat 'groen' nu eigenlijk inhoudt.Mbo

Zoek je een uitdagende mbo-opleiding op het gebied van Food, Toegepaste Biologie of Infra Groen? In Ede vind je de opleiding die bij je past. Tijdens je opleiding maak je gebruik van moderne praktijkfaciliteiten en doe je veel ervaring op in de beroepspraktijk.

Voor de vijfde keer de beste

In de Keuzegids mbo 2015 is Groenhorst voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste AOC (Agrarisch Opleidings Centrum).

 • Onze mbo opleidingen

  Is Groenhorst Ede de basis voor jouw werkzame leven? 

  Inschrijven mbo

  Ben je erachter dat Groenhorst Ede mbo de opleiding verzorgt die bij jou past? Schrijf je in door het inschrijfformulier te downloaden en in te vullen.
 • Open dagen Ede

  Aanmelden vmbo

  Is Groenhorst Ede vmbo de perfecte school voor jou? Meld je aan door het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen. Tot snel!
 • Contact

  Zandlaan 31
  6717 LN Ede

  tel 088 - 0205700

  .

  Lesrooster

  Heb je het eerste uur vrij? Is er een docent ziek en wil je weten wie dat uur overneemt? Klik op de link hieronder en je weet het!
 • Webmail

  Wil je graag op je schoolmail, maar weet je niet meer hoe je daar komt? Via de link hieronder ben je er met één klik!