Groenhorst Ede

Op onze school kun je terecht voor 'groen onderwijs'. Kweek je eigen groente, verzorg de dieren, doe experimenten in de natuur, haal de oogst binnen en kook de sterren van de hemel.

Leerlingen kunnen op onze school een vmbo-diploma halen op alle leerwegen. Op het mbo bieden we opleidingen in Food & Catering, Voedingsoperator, Voedingsspecialist, Toegepaste Biologie en InfraGroen aan.

Vmbo

Groenhorst Ede is een vmbo-groen school. Dat betekent dat je vanaf dag één te maken krijgt met groene praktijkvakken. Ontdek wat je allemaal gaat doen en leren.


groen leefpark

Groen Leefpark Ede

Groen Leefpark Ede is een onderdeel van de school. In dit park ontdekt jong en oud wat 'groen' nu eigenlijk inhoudt.Mbo

Zoek je een uitdagende mbo-opleiding op het gebied van Food, Toegepaste Biologie of Infra Groen? In Ede vind je de opleiding die bij je past. Tijdens je opleiding maak je gebruik van moderne praktijkfaciliteiten en doe je veel ervaring op in de beroepspraktijk.

Voor de vijfde keer de beste

In de Keuzegids mbo 2015 is Groenhorst voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste AOC (Agrarisch Opleidings Centrum).

Kennis Campus Festival

Kenniscampus Ede bestaat één jaar en dat gaan we vieren op woensdag 15 april met het Kennis Campus Festival. Klik voor meer informatie en het programma op de button.
 • Onze mbo opleidingen

  Is Groenhorst Ede de basis voor jouw werkzame leven? 

  Aanmelden mbo

  Ben jij je aan het oriënteren op een MBO opleiding? Dan ben je van harte welkom op Groenhorst Velp, mbo-locatie Arnhem, om kennis te maken met één van onze opleidingen. Op 25 juni ben je van harte welkom op de infoavond in Arnhem!
 • Open dagen Ede

  Aanmelden vmbo

  Is Groenhorst Ede vmbo de perfecte school voor jou? Meld je aan door het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen. Tot snel!
 • Contact

  Zandlaan 31
  6717 LN Ede

  tel 088 - 0205700

  .

  Lesrooster

  Heb je het eerste uur vrij? Is er een docent ziek en wil je weten wie dat uur overneemt? Klik op de link hieronder en je weet het!
 • Webmail

  Wil je graag op je schoolmail, maar weet je niet meer hoe je daar komt? Via de link hieronder ben je er met één klik!
 • Nieuws

  Groenhorst Ede rent mee in de Campusrun

  20 april - Kenniscampus Ede bestaat 1 jaar en dat werd op woensdag 15 april gevierd met het eerste Kenniscampus Festival.