Oranje Nassau School Bilthoven

De Oranje Nassau School (ONS) is een kleinschalige mavo. Het is een goede en gezellige streekschool, waar je met ongeveer 350 andere leerlingen les krijgt in een sfeervol pand. Onze regels zijn niet kinderachtig, maar wel duidelijk. Er is veel begeleiding voor groepen leerlingen maar ook voor jou individueel. Samen zorgen we voor een veilige leeromgeving en een fijne tijd op school waar iedereen de mogelijkheid krijgt het beste uit zichzelf te halen.

De Oranje Nassau School krijgt een nieuwe naam! Vanaf augustus 2017 heten we Aeres MAVO Bilthoven.
Lees het hele verhaal.

Open dag gemist?

Heb je de open dag en de open lesmiddag gemist? Wil je toch graag de school van binnen bekijken?
Geen probleem. Bel ons om een afspraak te maken: 088-0205600. Dan kan je de school bekijken en meteen al je vragen stellen.

We hebben nog plaats voor leerlingen in klas 1 voor het nieuwe schooljaar.

Wat je leert

Als je van de basisschool naar de mavo gaat, krijg je heel andere lessen dan je gewend was. Bekijk alvast welke vakken je bij ons krijgt.

Aanmelden

Veel kinderen bij ons op school komen uit De Bilt, Utrecht of Zeist, maar sommigen komen zelfs uit Hilversum naar onze school. Hoe jij je kunt aanmelden lees je hier.De school

Als jij een goede, sfeervolle school zoekt waar je elkaar kent, omdat het niet zo groot is, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe is het bij ons op school?

Vier leerlingen vertellen hoe zij de overgang van de basisschool naar onze school hebben ervaren. Ook geven ze tips.


Complete informatie

Via onze schoolgids informeren wij jou en je ouder(s) over belangrijke zaken bij ons op school, zoals ondersteuning en begeleiding, schoolbenodigdheden, verzuim en schoolexamens. De schoolgids 2016 - 2017 is hieronder beschikbaar.

Jaarplanning

De meest recente jaarplanning is hieronder te vinden.


Onze resultaten

Jij wilt een school waar je je snel thuisvoelt. Je ouders vinden het daarnaast belangrijk hoe de school presteert en bekend staat. Via 'Scholen op de Kaart' vinden jij en je ouders veelzijdige informatie over ons vmbo.

Rooster en roosterwijzingen

Hieronder vind je het basisrooster.
Exameninfo voor klas 3 en 4

Als je in klas 3 en 4 zit, krijg je te maken met het programma van Schoolexamens (SE). Voor informatie over je examens kun je hier terecht.

 

Ouderadviesraad ONS

In de ouderadviesraad van de ONS hebben ouders zitting uit elke jaarlaag. Om de zes weken bespreken zij relevante ONS onderwerpen met de directie van de school. Betrokkenheid en input van de ouders bij schoolzaken wordt op grote prijs gesteld.

Passend Onderwijs

Om elk kind een passende onderwijsplek te bieden werken de vo-scholen samen in regionale samenwerkingsverbanden. Voor de ONS is dat VO2603 Samenwerkingsverband VO Zuidoost Utrecht. Daarnaast heeft de ONS een Schoolondersteuningsprofiel opgesteld waarin staat welke ondersteuning de school kan bieden.
  • Kom je kijken?

  • Contact

    Wilt u een afspraak maken of is een leerling ziek? We zijn telefonisch bereikbaar tijdens schooltijden, maar een e-mail sturen kan natuurlijk altijd.