Groenhorst Almere vmbo

Een school met pit en veel actie, dat is Groenhorst Almere. Want behalve in de boeken zitten, doen we zoveel meer. Ben jij graag actief en vind je dieren, planten en leefomgeving belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres.

Het vmbo van Groenhorst Almere biedt de volgende leerwegen: bb, kb en gl. Heb je een tl/havo-advies? Dan kun je terecht op Het Groene Lyceum, waar je na 6 jaar kunt doorstromen naar het hbo.
Groenhorst Almere locatie Heliumweg
Groenhorst Almere vmbo

Groep 8

Wat voor lessen krijg je op Groenhorst Almere? Wat vinden leerlingen van de school? En hoe kun je je aanmelden? Je leest het hier!
Groenhorst Almere vmbo

Voor leerlingen

Zit je op Groenhorst Almere? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt: je lesrooster, links naar bijvoorbeeld Eduarte, belangrijke documenten, de agenda met vakanties en vrije dagen, en nog veel meer!

Onze resultaten

Jij wilt een school waar je je snel thuis voelt. Je ouders vinden het daarnaast belangrijk hoe de school presteert en bekend staat. Via 'Scholen op de Kaart' vinden jij en je ouders veelzijdige informatie over ons vmbo.

Het Groene Lyceum

Kom je van de basisschool? Kun je goed leren en vind je het leuk om tijdens je opleiding al te werken in de praktijk? Dan is Het Groene Lyceum van Groenhorst echt iets voor jou!
Groenhorst Almere vmbo

Voor ouders

Via de ouderportal heeft u toegang tot alle informatie die voor u als ouder van een leerling van Groenhorst Almere van belang is.

Aanmelden

Download hier het aanmeldingsformulier voor het schooljaar 2016-2017.
  • Nieuws

    Leerlingen Groenhorst maken Almere groener

    5 april 2016 - Vmbo-leerlingen uit leerjaar 2 van Groenhorst Almere hebben tijdens hun praktijkdag op 4 april allerlei groene klussen in Almere uitgevoerd.
  • Contact

    Voor vragen, ziekmelding of een afspraak maken: alle contactinformatie staat hier overzichtelijk op een rij.