Groenhorst Almere

Uniek in Flevoland en omstreken. Ondanks dat we een relatief kleine school zijn, krijg je bij ons de mogelijkheid om een groen gerelateerde vmbo- en mbo-opleiding te volgen op verschillende niveaus. Dit schooljaar is de nieuwbouw gestart van een nieuwe mbo vleugel. Deze wordt in 2017-2018 in gebruik genomen. Bekijk hier de video voor een impressie en lees hier alles over de faciliteiten. LET OP! Onze school is vanaf Almere Stad alleen via de Audioweg bereikbaar alternatieve route.

Vanaf augustus 2017 heten we Aeres VMBO Almere en Aeres MBO Almere. Lees het hele verhaal.

Vmbo

Een school met pit en veel actie, dat is Groenhorst Almere. Want behalve in de boeken zitten, doen we zoveel meer. Ben jij graag actief en vind je dieren, planten en leefomgeving belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres.

Het Groene Lyceum

Kom je van de basisschool? Kun je goed leren en vind je het leuk om tijdens je opleiding al te werken in de praktijk? Dan is Het Groene Lyceum van Groenhorst echt iets voor jou!

Mbo

Ben je op zoek naar een 'groene' mbo-opleiding? Groenhorst Almere biedt zes mbo-opleidingen op de gebieden Animal, Outdoor, Design en Science, en is al zes jaar op rij verkozen tot beste groene mbo van Nederland. 

mbo

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor het vmbo of mbo van Groenhorst Almere? Hier vind je meer informatie over de aanmeldprocedure en aanmeldingsformulieren.

Nieuwe mbo vleugel

Er zijn steeds meer studenten geïnteresseerd in de mbo-opleidingen van Groenhorst Almere. Zoveel zelfs dat de school een nieuwbouwproject is gestart om iedereen een goede onderwijsplek en inspirerende omgeving te bieden. 

  • Nieuws

    Hoogste punt bereikt nieuwbouw Groenhorst Almere

    Dinsdag 14 februari was het zover, het hoogste punt van de nieuwe mbo-vleugel aan de Heliumweg in Almere Poort is bereikt. De feestelijke handeling werd verricht door de directeur, de heer Houtsma. 
  • Alle contactinformatie staat hier overzichtelijk op een rij.

  • Klik hieronder de vmbo & mbo agenda