Groenhorst Almere

Uniek in Flevoland en omstreken. Ondanks dat we een relatief kleine school zijn, krijg je bij ons de mogelijkheid om een groen gerelateerde vmbo- en mbo-opleiding te volgen op verschillende niveaus. De school is gehuisvest in een hypermodern gebouw in het nieuwe stadsdeel Almere Poort. 

Groenhorst Almere krijgt een nieuwe naam! Vanaf augustus 2017 heten we Aeres VMBO Almere en Aeres MBO Almere.
Lees het hele verhaal.

Groenhorst Almere locatie Heliumweg

Vmbo

Een school met pit en veel actie, dat is Groenhorst Almere. Want behalve in de boeken zitten, doen we zoveel meer. Ben jij graag actief en vind je dieren, planten en leefomgeving belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres.

Het Groene Lyceum

Kom je van de basisschool? Kun je goed leren en vind je het leuk om tijdens je opleiding al te werken in de praktijk? Dan is Het Groene Lyceum van Groenhorst echt iets voor jou!
Groenhorst Almere locatie Betje Wolffstraat

Mbo

Ben je op zoek naar een 'groene' mbo-opleiding? Groenhorst Almere biedt zes mbo-opleidingen op de gebieden Animal, Outdoor, Design en Science, en is al zes jaar op rij verkozen tot beste groene mbo van Nederland. 

mbo

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor het vmbo of mbo van Groenhorst Almere? Hier vind je meer informatie over de aanmeldprocedure en aanmeldingsformulieren.
  • Nieuws

    Mbo-deelnemers van Groenhorst Almere organiseren Groenhorst Cup en Groenhorst Event

    Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2016 vinden er twee gezellige evenementen plaats in Almere, georganiseerd door de mbo-deelnemers van Groenhorst Almere.
  • Contact

    Voor vragen, ziekmelding of een afspraak maken: alle contactinformatie staat hier overzichtelijk op een rij.